BHV cursus

De beste kwaliteit mogelijk

Ruim aanbod cursussen

Trainers uit de praktijk

Eerstelijns gezondheidsheidzorg

BHV cursus volgen?

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Volg een BHV cursus (bedrijfshulpverlening) bij Maasstad BHV.

Tijdens de twee-daagse BHV cursus (2x 6 uur) wordt u door deskundige BHV-instructeurs opgeleid tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. U kunt ook kiezen voor een eendaagse BHV cursus, die gegeven wordt in combinatie met een zelfstudie-opdracht.

BHV inclusief code 95 is mogelijk.

Uw cursus bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel met 010 – 31 30 024.

Basiscursus BHV

De Basiscursus BHV is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een BHV-certificaat. Deskundige BHV-instructeurs helpen in 1 of 2 dagen bij het behalen van je BHV-certificaat.

Herhalingscursus BHV

Verloopt je BHV-certificaat binnenkort? Volg onze herhalingscursus BHV van 2 dagdelen van 3,5 uur. Het maakt niet uit waar je het BHV certificaat hebt behaald, je kunt de BHV- herhaling altijd bij ons volgen.

Onze werkwijze

Onze cursussen zijn opgezet vanuit de dagelijkse werksituatie passend bij de doelgroep. Casuïstiekbesprekingen, praktijktrainingen, relevante ongevallen en ziektebeelden  zijn vast onderdeel van de cursussen.

Doordachte leermethodes en praktijktrainingen door onze instructeurs maken van iedere cursus een boeiend en leerzaam geheel.

Levensecht trainen

Dankzij de medische achtergrond van onze lotussen, en hun onovertroffen acteertalent, zijn onze docenten in staat om de levensechte werkelijkheid als leermiddel te gebruiken tijdens de cursus. Dit geldt voor al onze trainingen; BHV, Reanimatie en AED, EHBO en ABCDE.

  • De beste kwaliteit mogelijk
  • Ruim aanbod cursussen
  • Trainers uit de praktijk
  • Eerstelijns gezondheidsheidzorg

Direct een cursus regelen?

Wilt u direct een cursus regelen bij MaasstadBHV? Bel of e-mail ons. Wij zullen dan a.s.a.p. contact met u opnemen om de cursus te bespreken.

Heeft u een vraag?

  • info@maasstadbhv.nl
  • 010 - 31 30 024
  • ’s Gravenweg 130, 2902 LG Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
8:00 – 18:00 uur
Zondag gesloten.